Tietoa

Kotipanija vuodesta 2012. Olutharrastaja. Matemaatikko. Hidas hämäläinen.

Oluen ohella harrastan käsitöitä ja rakentelua monessa eri muodossa (puutyöt, elektroniikka, ”rättikässä”, 3d-tulostus, koodaus), soitan rumpuja, kiertelen frisbeegolfratoja, rapsuttelen koiraa ja fanitan Turmion kätilöitä. Löydät minut ja kotipanimoni myös Twitteristä. Olutarvioita saatan satunnaisesti kirjoitella toiseen blogiini.

Tämä blogi

Tämän blogin ajatus on jakaa tietoa ja ideoita muiden oluenpanijoiden kanssa, puolin ja toivottavasti myös toisin.

Laitan kirjoitusteni yhteyteen omien oluideni reseptejä sellaisina, kun olen ne itse pannut. Pääsääntöisesti julkaisen vain reseptejä, joita olen itse kokeillut. Poikkeukset mainitsen reseptien yhteydessä. Bloggaan usein panopäivän jälkeen, kun olut on saatu käymään, mutta oluen elämä on siinä vaiheessa vasta alussa. Päivitänkin tekstien perään kuulumisia myös myöhemmissä vaiheissa. Kannattaa siis palata lukemaan tekstejä myöhemminkin.

Tiedon uusista kirjoituksista saat tilaamalla sähköpostipäivitykset sivun alalaidassa olevasta linkistä tai vaihtoehtoisesti seuraamalla blogiani Twitterissä tai Facebookissa.

Kirjoitukset ovat omia kokemuksiani. Kukaan ei maksa minulle oluiden, panimotarvikkeiden tai muiden tuotteiden kehumisesta.